Thursday, October 24, 2024		Pharmacology Credit for APPs
8:00-8:40am (40 min)	Update in Hypertension: How Low Can	10 minutes
8:40-9:20am (40 min)	COVID in 2024	10 minutes
9:20-9:25am (5 min)	Break	
9:25-10:25am (60 min) Live Webinar Session	Artificial Intelligence in Healthcare: Making Life Easier without Getting You in Trouble	0
10:25-10:35am (10 min)	Break	
10:35-11:15am (40 min)	Breakout Sessions	
	Hormonal Therapy in Breast Cancer	30 minutes
	Update in Testosterone	10 minutes
C.	Wound Care for the Internist	0
11:15-11:55am (40 min)	Update in Atrial Fibrillation: What's New in Remote Monitoring and Who Should be Referred to EP	0
11:55-12:50pm (55 min)	Lunch	
12:50-1:30pm (40 min)	MASLD & MASH: How to Work Up and When to Refer	0
1:30-2:10pm (40 min)	Anemia Challenges in Primary Care	15 minutes
2:10-2:15pm (5 min)	Break	
2:15-2:25pm (10 min)	Make it Stick: Summary - SGLT2 Inhibitors: Worry Less, Prescribe More	0
2:25-3:05pm (40 min)	Goal Directed Medical Therapy for the Internist	20 minutes
3:05-3:25pm (20 min)	Break	
3:25-3:35pm (10 min)	Make it Stick Presentation: 'The Creatinine is Elevated: Who Needs to See a Nephrologist?'	0
3:35-4:15pm (40 min)	Updates in Lipid Management	15 minutes
4:15-4:55pm (40 min)	OSA for internist	0

Friday, October 24, 2024

8:00-8:40am (40 min)	Post Acute Care: What Happens After	0
8:40-9:20am (40 min)	Update on STIs: Mpox, Doxycycline Post Exposure Prophylaxis and More	10 minutes
9:20-9:25am (5 min)	Break	
9:25-10:25am (60 min) Live Webinar Session	The Intersection of Substance Use Disorder and Complicated Infectious Diseases	0
10:25-10:35am (10 min)	Break	
10:35-11:15am (40 min)	Breakout Sessions	
A	TO D OR NOT TO D : UPDATES IN VITAMIN	15 minutes
В	. Update in Menopause	20 minutes
C	Diagnosis and Treatment of Alzheimer's Disease in 2024	10 minutes
11:15-11:55am (40 min)	Challenges in CAD Primary Prevention: Coronary Calcium Scanning and Statins in the Elderly	0
12:50-1:30pm (40 min)	Reflux Beyond PPIs: Update in Testing and Management	0
1:30-2:10pm (40 min)	Update in Lyme Disease: Does Everyone have Lyme?	10 minutes
2:10-2:25pm (15 min)	Break	
2:25-3:05pm (40 min)	Update in Hyponatremia for the Internist	10 minutes
3:05-3:25pm (20 min)	Break	

3:25-3:35pm (10 min)	Make it Stick Presentation:	0
3:35-4:15pm (40 min)	Update on GCA and PMR	0
4:15-4:55pm (40 min)	Adult ADHD	15 minutes