## Thursday, October 24 and Friday, October 25

7:00-7:55am (55 min)	Technical Support and Virtual Exhibits Open	
7:55-8:00am (5 min)	Course Welcome	Anne Marie Lennon, MD, PHD Department of Medicine Chair
8:00-8:40am (40 min)	Update in Hypertension: How Low Can You Go?	Blaise Abramovitz, DO, FASN
8:40-9:20am (40 min)	Covid in 2024	Mark Geraci, MD and Graham Snyder, MD, MS
9:20-9:25am (5 min)	Break	
9:25-10:25am (60 min) Live Webinar Session	Artificial Intelligence in Healthcare: Making Life Easier without Getting You in Trouble	Jennifer Berliner, MD Shivdev Rao, MD Michael Curren, MD Mark Schmidhofer, MD Moderator: TBD
10:25-10:35am (10 min)	Break	
	Visit the Exhibit Hall!	Virtual Exhibit Hall
	UPMC Physician Journal: A Video News Magazine	Pre-Recorded Video
10:35-11:15am (40 min)	Breakout Sessions	
A.	Hormonal Therapy in Breast Cancer	Julia Foldi, MD, PhD
B.	Adult ADHD	Dr. Ken Nash
C.	Wound Care for the Internist	Gayle Gordillo, MD, FACS
11:15-11:55am (40 min)	Update in Atrial Fibrillation: What's New in Remote Monitoring and Who Should be Referred to EP	Mehak Dhande, MD and Genevieve Everett-Sigwalt, MD
11:55-12:50pm (55 min)	Lunch	
	Visit the Exhibit Hall!	Virtual Exhibit Hall
12:50-1:30pm (40 min)	MASLD & MASH: How to Work Up and When to Refer	Jaideep Behari, MD, PhD
1:30-2:10pm (40 min)	Anemia Challenges in Primary Care	Nicoletta Machin, DO
2:10-2:15pm (5 min)	Break	

2:15-2:25pm (10 min)	Make it Stick:	Linda Fried, MD, MPH
2:25-3:05pm (40 min)	Goal Directed Medical Therapy for the Internist	Jen Kliner CRNP, ACNP-BC
3:05-3:25pm (20 min)	Break	
	Visit the Exhibit Hall!	Virtual Exhibit Hall
	UPMC Physician Journal: A Video News Magazine	Pre-Recorded Video
3:25-3:35pm (10 min)	Make it Stick Presentation: 'The Creatinine is Elevated: Who Needs to See a Nephrologist?'	Manisha Jhamb, MD, MPH
3:35-4:15pm (40 min)	Updates in Lipid Management	Dr. Janet Leung or TBD
4:15-4:55pm (40 min)	OSA for internist	Jennifer Newitt, MD, PACCM Mazen Al Eli, MD
4:55pm	Course Day 1 Adjourn	

## Friday, October 25, 2024

7:00-8:00am (60 min)	Technical Support and Virtual Exhibits Open	
8:00-8:40am (40 min)	Post Acute Care: The Current Landscape When Your Patient Can't Go Home	Speaker: Shauna Assadzandi, MD and David Nace, MD, MPH
8:40-9:20am (40 min)	Update on STIs: Mpox, Doxycycline Post Exposure Prophylaxis and More	Ken Ho, MD, MPH
9:20-9:25am (5 min)	Break	
9:25-10:25am (60 min) Live Webinar Session	The Intersection of Substance Use Disorder and Complicated Infectious Diseases	Mike Lynch, MD Simi Padival, MD Jane Liebschutz, MD, MPH, FACP Raagini Jawa, MD, MPH, FASAM Moderator: TBD
10:25-10:35am (10 min)	Break	
	Visit the Exhibit Hall!	Virtual Exhibit Hall
	UPMC Physician Journal: A Video News Magazine	Pre-Recorded Video
10:35-11:15am (40 min)	Breakout Sessions	
A.	Second Line Management of Depression	Speaker TBD
B.	Update in Menopause	Holly Thomas, MD, MS
C.	Update on Alzheimers	Eric Rodriguez, MD, MPH
11:15-11:55am (40 min)	Challenges in CAD Primary Prevention: Coronary Calcium Scanning and Statins in the Elderly	Mario Bittencourt, MD, MPH, PhD Anum Saeed, MD
11:55-12:50pm (55 min)	Lunch	

	Visit the Exhibit Hall!	Virtual Exhibit Hall
12:50-1:30pm (40 min)	Reflux Beyond PPIs: Update in Testing and Management	Aylin Tansel, MD
1:30-2:10pm (40 min)	Update in Lyme Disease: Does Everyone have Lyme?	Brandon Smith, MD, PharmD
2:10-2:25pm (15 min)	Break	
2:25-3:05pm (40 min)	Update in Hyponatremia for the Internist	Helbert Rondon MD, MS, FACP, FASN, FNKF
3:05-3:25pm (20 min)	Break	
	Visit the Exhibit Hall!	Virtual Exhibit Hall
	UPMC Physician Journal: A Video News Magazine	Pre-Recorded Video
3:25-3:35pm (10 min)	Make it Stick Presentation:	Lara Groetzinger, BCCCP, PharmD
3:35-4:15pm (40 min)	Update on GCA and PMR	Sebastian Sattui, MD, MS
4:15-4:55pm (40 min)	Adult ADHD	Ellen Whyte, MD
4:55-5:00pm (5 min)	Thank you	Jen Corbelli, MD, MS