Review of the Most Important Presentations from the 2019 San Antonio Breast Cancer Symposium

February 7, 2020

This program will provide a comprehensive review of the most important presentations from the 2019 San Antonio Breast Cancer Symposium. Course brochure with detailed information, including course agenda, will be available in January 2020 at https://cce.upmc.com.

Target Audience

Physicians, researchers, advanced practice providers, nurses, and other health care professionals who work with individuals with breast cancer.

 

Course summary
Available credit: 
  • 0.25 AMA PRA Category 1 Credit™
    The University of Pittsburgh School of Medicine is accredited by the Accreditation Council for Continuing Medical Education to provide continuing medical education for physicians.
  • 0.25 Attendance
Course opens: 
12/12/2019
Course expires: 
12/31/2020
Event starts: 
02/07/2020 - 8:00am
Event ends: 
02/07/2020 - 5:00pm
Cost:
$1.00
Rating: 
0

SABCS Review 2019 Schedule

8-8:15 welcome

8:15-8:30 Adrian Lee- Genomics(15 minutes)

8:30-8:35 Q&A

8:30-8:55- Leisha Emens- immunotherapy update(25 Minutes)

8:55-9:10- Shannon Puhalla- BRCA related cancer(15 minutes)

9:10- 9:20- Q&A

9:25-10:00 Keynote Lecture- NSABP, past, present , and future (30-35 minutes)

10:00-10-30 (Q/A and break)

10:30 -10:50 Adam Brufsky- HER2 Metastatic update(20 minutes)

10:50 – 11:05 Priya Rastogi- HER2 Early stage update (15 minutes)

11:05- 11:15 Q&A

11:15-11:35- Vikram Gorantla- post NAC/Role of capecitabine (20 minutes)

11:35 -11:55- Adjuvant Endocrine therapy- Pervaiz Raman(20 Minutes)

12:00-12:10- Q & A

12:10-12:30- lunch

12:30-1:15- Tumor board (3 cases) moderator: Dhaval Mehta

1:15- 1:35- Breast Imaging Update (20 minutes)

1:35-2:00- Surgery Update (25 Minutes)

2:00-2:20- Radiation Oncology update (15-20 minutes)

2:20-2:30- Q&A

2:30-2:50- Keep In mind Studies!!(Tery Evans-20 minutes)

2:50-3:05- ?Survivorship -Josie/Lanie?

3:05-3:20-  Q&A/ End/Departing comments

3:20 - Adjournment

Herberman Conference Center at UPMC Shadyside
Pittsburgh, PA
United States

COURSE DIRECTORS:


Dhaval Mehta, MD
UPMC Hillman Cancer Center
Monroeville, PA


Shannon Puhalla, MD
UPMC Hillman Cancer Center
UPMC Magee-Womens Hospital

This activity is approved for the following credit: AMA PRA Category 1 Credit™.  

Available Credit

  • 0.25 AMA PRA Category 1 Credit™
    The University of Pittsburgh School of Medicine is accredited by the Accreditation Council for Continuing Medical Education to provide continuing medical education for physicians.
  • 0.25 Attendance

Accreditation Period

Course opens: 
12/12/2019
Course expires: 
12/31/2020

Price

Cost:
$1.00
Please login or register to take this course.

For more information, please contact the conference manager, Becky McClelland MSN-Ed, RN, OCN. T: 412-623-3661 E:mcclellandr2@upmc.edu